쿠킹 & 베이킹

내부 딸기 배치를 잘못한 결과 삼각롤이 되었다. 맛있게 먹었으면 됐지.🔺

📍일반 레서피의 절반 이하 당도
📍지방 섭취 최소화를 위해 크림과 (무염)버터도 조절
📍과자류는 노베이킹파우더에 국산쌀가루, 빵류는 국산(통)밀과 호밀스타터
📍건강상 이점 없이 모양만 내는 재료 배제
📍less than half the muscovado (an unrefined sugar) of typical recipes
📍less cream or (unsalted) butter to minimize fat consumption
📍rice cakeflour and no bakingpowder basically, domestic (wholewheat) flour and rye-starter for bread
📍no ingredients aimed only for good look rather than health benefits in my kitchen

-레이디핑거 스폰지
달걀 80g of eggs
머스코바도 25g of muscovado
쌀박력분 40g of rice cakeflour
무가당코코아가루 10g of unsweetened cocoa powder

200도 5분

-크림
생크림 100ml of heavy cream
무가당코코아가루 10g of unsweetened cocoa powder
머스코바도 10g of muscovado

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